06 2138 8998 | anne-mieke@amcoachingadvies.nl

Over Anne-Mieke

Over Anne-Mieke

Ik ben Anne-Mieke. Gecertificeerde ODC-professional, HR-professional en mensgerichte analist. Mijn passie is verbinding en de connectie met een ander. Een ander verder helpen.

Ieder mens is een unieke cocktail van ervaringen, inzichten en overtuigingen. Ik ben nieuwsgierig naar jou. Hoe je bent, denkt en voelt. Ontleden van jouw overtuigingen en welke ervaringen jou hebben beïnvloed en hoe we dit kunnen ombuigen tot iets positiefs. Hetgeen dat geleid heeft tot het ineffectieve gedrag waar jij nu last van hebt en waardoor jij nu op mijn website bent beland. Jij wilt in actie komen, want er blokkeert iets? Het samen onderzoeken van die overtuigingen en blokkades, hierover in gesprek gaan en jou handvatten geven is mijn talent.

Elke ODC-terugkoppeling en elk coachingstraject dat ik heb mogen doen geeft mij enorm veel energie, omdat ik de potentie in ieder mens zie. Het is mijn talent om jouw persoonlijke verhaal te analyseren, parallellen en tegenstrijdigheden op te sporen en hierover met jou het gesprek aan te gaan. Door middel van mijn vraagstelling en observaties weet ik je verder te helpen, zodat je uit je eigen schaduw stapt en in het licht durft en kan gaan staan. Ik geloof dat er pas werkelijke verandering mogelijk is als deze gedreven wordt vanuit intrinsieke motivatie en zelfkennis.

Wil je weten waarom ik ben gaan coachen?

Lees dan mijn blog