06 2138 8998 | anne-mieke@amcoachingadvies.nl

Testimonials

Testimonials

Testimonial Image

De sessies zijn gestart met de ODC-rapportage. Waar de meeste punten snel duidelijk waren voor mij, bleef er op een paar punten nog een wens voor verdieping. Hier kwam al direct een deel van mijn profiel naar voren. De wens om alles te begrijpen. Zorgvuldig en met diverse voorbeelden kreeg ik dat inzicht. De volgende sessies wist Anne Mieke met het stellen van de juiste vragen mij aan het denken te zetten. Niet altijd was het bewust huiswerk, maar de beweging zat niet alleen tijdens onze contact momenten maar ook daarbuiten in werk en privé. Ik heb haar leren kennen als een fijne coach! Op het juiste moment zijn onze paden elkaar gekruist, waarbij ik het inzicht heb gekregen milder te worden voor mijzelf. Op het moment dat je klaar bent om bewust een stap te zetten of meer inzicht te krijgen in zowel je privé leven als werkende bestaan kan ik Anne Mieke aanraden als coach!

Coachee over coachingstraject,
Testimonial Image

Anne Mieke heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen in mijzelf. Haar prettige manier van vragen stellen, zorgde ervoor dat ik mijzelf steeds beter heb leren kennen. Dit bracht mij tot de kern en weet daardoor beter te anticiperen in bepaalde situaties. Door de coaching van Anne Mieke heb ik de juiste handvatten gekregen waardoor ik zelfverzekerder in het leven sta.

Coachee over Anne-Mieke als coach,
Testimonial Image

Anne-Mieke is een belangstellende, nuchtere en respectvolle coach, die op tactvolle wijze de pijnpunten weet te benoemen. Mede door Anne-Mieke ben ik zowel zakelijk als privé veel beter in balans gekomen.

Coachee over Anne-Mieke als coach,
Testimonial Image

Na een periode waarin ik te maken had met een langlopend arbeidsconflict en daaropvolgend een succesvolle sollicitatie had afgerond, verscheen Anne-Mieke op mijn (loopbaan)pad. Het was voor mijzelf hoognodig om meer bewust te worden van mijn drijfveren, sterke kanten én schaduwkanten. Aanvankelijk was ik enigszins sceptisch na het invullen van de ODC – meting. Echter toen Anne-Mieke mij de uitkomsten toelichtte en spiegelde op mij als persoon, ging er letterlijk een nieuwe wereld voor mij open.

Coachee na coachingstraject,